”Jag är riktigt glad att jag packade väskan för 2 år sedan” | Frida W

20 november 2014

Efter en turbulent tid i mitt liv och 7 månader på kvinnojour var jag redo för att bygga upp mig själv men var inte helt säker på vilket sätt det skulle göras. Jag såg skylten Tyresö Kampsport och packade väskan en kväll och gick ner för att provträna. Då var min tanke att jag bara skulle träna max en termin. Jag insåg snabbt att kickboxningen både var förlösande och läkande på många olika plan samt en otroligt bra träning. Jag blev snabbt biten av stilen/attityden och tränar idag så ofta jag kan och har även lyckats samla mod för en match. Även mina båda döttrar tränar idag i kickboxning barngruppen och taekwando miniorer.
Tyresö Kampsport har lärt mig att strida igenom det svåra för att nå något högre samt att sträva efter att bli stark i det svaga. Känslan av att kunna kontrollera saker som man för en tid sedan inte kunde behärska är obeskrivlig och rent av euforisk. Genom träning och god coachning från tränare (även andra medlemmar),  har jag lärt mig att jag klarar av så mycket mer än vad jag själv kunnat ana..
Tyresö Kampsport står för riktigt bra träning men också gemenskap och samhörighet oavsett grad på medlemmar. Jag gillar att alla tränar tillsammans och med varandra, inte mot varandra. Träningsteamet har otroligt hög nivå och blandar fysträning med tekniker på varje pass vilket gör att varje träning blir fulländad. Att man sedan kan välja vilken nivå man själv vill nå är en egen utmaning. Desto hårdare arbete man lägger ner desto bättre resultat oavsett om man ”bara” vill träna eller satsa på tävling. För mig är inte kickboxningen en investering utan en livsinvestering då det ger så mycket god energi och välmående och då även långsiktigt.
Jag är riktigt glad att jag packade väskan för snart 2 år sedan och begav mig mot mitt första kickboxningspass, man kan säga att det förändrade stora delar av min mentala förmåga att besegra det som tidigare hindrat mig från att utvecklas. Dessutom är det grymt rolig träning!!

Frida W

FridaW