Vill du börja träna taekwondo eller kickboxning? Vill du komma i din bästa form eller tävla på högsta nivå, så har du kommit rätt. Vad du än väljer så kommer det att påverka dig positivt. Att träna hos oss passar både motionärer och tävlande. Det ger allsidig träning avseende kondition, koordination, styrka och rörlighet.

Kampsport passar olika ålderskategorier och färdighetsnivåer, inte minst barn på grund av den låga skaderisken och det unika sättet att träna koordination. Numera har man officiellt kunnat konstatera det som vi har vetat länge genom erfarenhet: att träning höjer självförtroendet och bidrar motion till en mer positiv kroppsuppfattning.

 

Hur går det till

Du är välkommen att komma och prova på och träna hos oss när som helst under terminen. Du får två provtillfällen (Kickboxning nybörjare barn endast ett provtillfälle), sedan är det dags att bestämma sig. Väljer du att börja träna hos oss, så skriver du in dig och betalar sedan in terminsavgiften.
Anmäl dig till träning här

Vi tränar mycket varierat såväl med mitsar, som man kan likna vid hårt stoppade fyrkantiga kuddar, som tekniker i luften eller på varandra. Teknikerna på varandra sker alltid under kontrollerade former och sällan i nybörjargrupperna, då teknikerna måste kunna behärskas ordentligt innan.

Som nybörjare kommer du i dina egna träningskläder som du kan röra dig bra i (för kickboxningsgruppen gäller svarta kläder), men fortsätter du träningen hos oss så är det Taekwondo-dräkt för dem som tränar det, eller klubb t-shirt och kampsportsbyxor/shorts för kickboxningen.

Handskar bör du investera i om du vill fortsätta och det finns att köpa hos oss. För nybörjare ska de vara minst 10 oz och för fortsättningsgrupperna ska handskarna vara 14 – 16 oz (12 oz går bra för tjejer). Ni behöver även ha tandskydd för att skydda er själva samt er sparringpartner. Tandskydd finns att köpa hos oss och är en billig försäkring för era tänder. Inga skor behövs, och ta med vatten.

Vårt fight center ligger intill Tyresö Centrum, Bollmoravägen 26A.

Skulle du vilja säga upp ditt medlemskap, så kan du göra det här: Uppsägning medlemskap

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss.

Varmt välkomna!

Shopping cart