Kickboxning - mixgrupp

I denna grupp tränar alla från 13 år och uppåt tillsammans. Detta innebär att nybörjare tränar tillsammans med de som tränat tidigare. Indelning i gruppen görs av tränare.

Under träningspassen tränar vi reaktionsförmåga, styrka, kondition och explosivitet, samt tekniker på spadar, mittsar och i luften. De som har tränat längre får även prova på tekniker på varandra samt enklare sparring-övningar. Det ska vara roligt men även utmanande för dig som tränar och du ska känna att träningen tar dig framåt. 

I slutet på varje termin genomförs en gradering för den som vill gradera sig och uppfyller graderingskraven. Hur snabbt du utvecklas är individuellt och olika från person till person. 

Som nybörjare kan du träna i bekväma svarta träningskläder (vi tränar barfota). Vill du sedan fortsätta träna så är det klubb t-shirt och kickboxningsbyxor/shorts som gäller. Du behöver även köpa handskar då det inte finns lånehandskar. Viss träningsutrustning finns att köpa på klubben, fråga din tränare. 

Är du sugen på att komma och prova på? Klicka in här för att anmäla dig till träning. Information om vad som gäller för provträning kommer i bekräftelsemailet när du anmält dig. 

Öppettider
Tisdag 17:00-21:00
Torsdag 17:00-21:00
Fredag Tävlingsgruppen
Söndag 12:00-15:00

Öppettiderna kan variera under röda dagar och högtider.

Adress
Bollmoravägen 26 A,
135 40 Tyresö

info@tyresokampsport.se