Kickboxning
Vill du börja träna kickboxning? Vill du komma i din bästa form eller sikta på att börja tävla, så har du kommit rätt. Vad du än väljer så kommer det att påverka dig positivt. Att träna hos oss passar både motionärer och tävlande. Det ger allsidig träning avseende kondition, koordination, styrka och rörlighet.

Kampsport passar olika ålderskategorier och färdighetsnivåer, inte minst barn på grund av den låga skaderisken och det unika sättet att träna koordination. Numera har man officiellt kunnat konstatera det som vi har vetat länge genom erfarenhet: att träning höjer självförtroendet och bidrar till en mer positiv kroppsuppfattning.

Hur går det till

Du är välkommen att komma och prova på och träna hos oss när som helst under terminen. Du får två provtillfällen (Kickboxning nybörjare barn endast ett provtillfälle), sedan är det dags att bestämma sig. Väljer du att börja träna hos oss, så skriver du in dig och betalar sedan in terminsavgiften.
Anmäl dig till träning här

Vi tränar mycket varierat såväl med mitsar, som man kan likna vid hårt stoppade fyrkantiga kuddar, som tekniker i luften eller på varandra. Teknikerna på varandra sker alltid under kontrollerade former och sällan i nybörjargrupperna, då teknikerna måste kunna behärskas ordentligt innan.

Som nybörjare räcker det med svarta shorts eller gymnastikbyxor samt svart t-shirt. Vill du sedan fortsätta din träning så är det klubb t-shirt samt kickboxningsbyxor/uniform eller shorts som gäller.

Egna handskar bör du investera i- vi avråder från att dela utrustning med andra och har därför ingen utrustning som kan lånas.  För nybörjare ska de vara minst 10 oz och för fortsättningsgrupperna ska handskarna vara 14 – 16 oz (12 oz går bra för tjejer).
I fortsättningsgrupperna måste ni ha full utrustning – handskar, benskydd, tandskydd samt susp (herrar).
Träningsutrustning finns att köpa på klubben.

Inga skor behövs, och ta med vatten.

Vårt fight center ligger intill Tyresö Centrum, Bollmoravägen 26A.

Skulle du vilja säga upp ditt medlemskap, så kan du göra det här: Uppsägning av medlemskap

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss.

Varmt välkomna!