I denna grupp tränar medlemmar från 13 år och uppåt tillsammans. Indelning i vår avancerade grupp görs av tränare.

Här ingår de som har tränat längre, vill utvecklas mer eller är intresserade av att tävla. Då vi gör många av teknikerna på varandra så är full utrustning ett måste. 

Vissa ingår även i vår sparringgrupp som är inriktad på de som vill tävla. 

Under träningspassen håller vi högt tempo och tränar reaktionsförmåga, styrka, kondition och explosivitet, samt tekniker på spadar, mittsar och i luften. Sparring ingår regelbundet i träningen. Det ska vara roligt men även utmanande för dig som tränar och du ska känna att träningen tar dig framåt. 

I slutet på varje termin genomförs en gradering för den som vill gradera sig och uppfyller graderingskraven. Hur snabbt du utvecklas är individuellt och olika från person till person. 

Som deltagare i den avancerade gruppen förväntas du träna i klubb t-shirt och kickboxningsbyxor/shorts samt bälte. Du behöver även ha egna handskar, tandskydd och ben/fotskydd. Viss träningsutrustning finns att köpa på klubben, fråga din tränare.  

Är du sugen på att komma och prova på? Klicka in här för att anmäla dig till träning. Information om vad som gäller för provträning kommer i bekräftelsemailet när du anmält dig. 

Kraftfullt slag på mits

Öppettider
Tisdag 17:00-21:00
Torsdag 17:00-21:00
Fredag Tävlingsgruppen
Söndag 12:00-15:00

Öppettiderna kan variera under röda dagar och högtider.

Adress
Bollmoravägen 26 A,
135 40 Tyresö

info@tyresokampsport.se