Tyresö kampsports tjejgrupp
Kickboxning för tjejer av tjejer – vill du bli en av våra Fighter girls?

Kickboxning för tjejer av tjejer – vill du bli en av våra Fighter girls? För tjejer som vill träna kampsport – hos oss kan du träna kickboxning med enbart tjejer och med kvinnliga instruktörer.

I denna grupp tränar tjejer från 13 år och uppåt tillsammans. Detta innebär att nybörjare tränar tillsammans med de som tränat tidigare. Indelning i gruppen görs av tränare.

Under träningspassen tränar vi reaktionsförmåga, styrka, kondition och explosivitet, samt tekniker på spadar, mittsar och i luften. De som har tränat längre får även prova på tekniker på varandra samt enklare sparring-övningar. Det ska vara roligt men även utmanande för dig som tränar och du ska känna att träningen tar dig framåt. 

I slutet på varje termin genomförs en gradering för den som vill gradera sig och uppfyller graderingskraven. Hur snabbt du utvecklas är individuellt och olika från person till person. 

Som nybörjare kan du träna i bekväma svarta träningskläder (vi tränar barfota). Vill du sedan fortsätta träna så är det klubb t-shirt och kickboxningsbyxor/shorts som gäller. Du behöver även köpa handskar då det inte finns lånehandskar. Viss träningsutrustning finns att köpa på klubben, fråga din tränare.  

För anmälan klicka på länken här och fyll i formuläret

Se schemat för vilka dagar och tider som gäller.

Följ oss gärna på Instagram – http://instagram.com/fighter_girls