Tjejgruppen i kickboxning hos Tyresö Kampsport

Kickboxning för tjejer av tjejer – vill du bli en av våra Fighter girls?

För tjejer som vill träna kampsport – hos oss kan du träna kickboxning med enbart tjejer och med kvinnliga instruktörer, oavsett om du är nybörjare eller avancerad.

Anmäl dig till kickboxning här!

Du behöver ingen tidigare kunskapsnivå för att börja i vår nybörjargrupp. Vi tränar på samma sätt som i alla andra klasser: grundteknik, mitsträning, fys, styrka och sparring. När du har uppnått en viss kunskapsnivå så går du vidare till fortsättnings/avancerade gruppen. Kvinnor i alla åldrar och träningsnivåer utvecklar sig vidare i kickboxning med oss. Från 13 år och uppåt.

Som nybörjare räcker det med svarta shorts eller gymnastikbyxor samt svart t-shirt. Vill du sedan fortsätta din träning så är det klubb t-shirt samt kickboxningsbyxor/uniform eller shorts som gäller.

Egna handskar bör du investera i – vi avråder från att dela utrustning med andra och har därför ingen utrustning som kan lånas.
I fortsättningsgrupperna måste ni ha full utrustning – handskar, benskydd och tandskydd. Träningsutrustning finns att köpa på klubben.

Se schemat för vilka dagar och tider som gäller.

Följ oss gärna på Instagram – http://instagram.com/fighter_girls